Fiks ferdig (jeagrind)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Fiks ferdigJeg har kommet veldig langt på julegavene i år. Alt er pakket inn og klart til å leveres. Det gjenstår bare ett par gaver, så er jeg i mål. Og vi er bare i slutten av Oktober.

Hadde det bare vært så vel. I hodet mitt er jeg ferdig med det meste, men i realiteten har jeg ikke begynt på en eneste gave. Planen min i år, er hjemmelagde gaver til stort sett alle jeg skal gi gave til. Jeg sliter litt med de yngste, hva de skal få, men jeg må vel finne på noe spennende til de også! 

Jeg har inntrykk av at alle har alt de trenger for tiden, så det er ikke så lett å finne noe som faller i smak, eller som trengs. Det er bare å sette hjernen på høygir, for det er ikke mange månedene igjen, akkurat!

I fjor ga jeg hjemmestrikka gensere til nevøene mine, men i år har jeg ikke fått meg til å strikke noe "så stort". Hva er hjemmelaget, og kan falle i smak av en 2 og 4 åring? Ikke lett det der. Om dere har noen forslag, setter jeg pris på det!

 
 

 

Så er spørsmålet, hvor mange skal jeg gi gave til i år? Hvor går grensen? Samme problemstilling hvert bidige år. Slekta er stor, men skulle jeg gitt til alle, så måtte jeg begynt i Januar. Jeg blir sprø av alt dette med jul, virkelig! 

 

 

 

 

#strikking #hjemmelagd #strikket #psykiatri #psykiskhelse #psykisksyk #ullgenser #barnestrikk #traktorgenser

 • Ingen kommentarer  Skriv en ny kommentar

  Jeanette

  Jeanette

  Jente født i November 1992. I 2015 fikk jeg en psykisk knekk, etter mange år hvor jeg skjulte hvordan jeg hadde det. Det endte med en 10 måneder lang innleggelse på psykiatrisk. Bloggen vil jeg bruke som en dagbok og ett verktøy for meg selv, men også for å vise andre at det ikke trenger å være tabubelagt å ha en psykisk sykdom. Jeg har diagnosene dissosiativ lidelse og posttraumatisk stress. Jeg vil dele hverdagen min, med dens oppturer og nedturer.

  Follow

  Kategorier


  Blogg Hverdag Kontakt meg Om meg

  Arkiv


  Oktober 2017 September 2017 Juli 2017 Juni 2017 Mai 2017 Mars 2017 Februar 2017 Desember 2016 November 2016 Oktober 2016 September 2016 August 2016 Mai 2016 April 2016 Januar 2016 Desember 2015 November 2015 September 2015 Juli 2015 Mai 2015

  Siste innlegg


  Mørketida Selvskading og operasjoner (obs! Kan være triggende) Et sted på veien En behandler til Møte med NAV Jeg fikk hjerteinfarkt som 13 åring! Tvangsinnlagt igjen Den tiden på året Søvn er oppskrytt Dårlig tankemønster

  Lenker


  blogg.no Følg meg på facebook Superkul

  Design


  Ina Anjuta

  Annonse  hits